Behandeling |Fillers

Prijzen per 1-11-2017

Prijs Fillers per Product:

Belotero® Soft

€325,-

Per spuit van 1ml*

Belotero® Balance

€375,-

Per spuit van 1ml* | €350,- Voor elke volgende spuit van 1ml

Belotero® Intense

€395,-

Per spuit van 1ml* | €350,- Voor elke volgende spuit van 1ml

Belotero® Volume

€425,-

Per spuit van 1ml* | €350,- Voor elke volgende spuit van 1ml

Radiesse®

€325,-

Per 0,8 ml

Radiesse®

€495,-

Per 1,5 ml

Radiesse®

€850,-

Per 3,0 ml
Veelgestelde vragen

Wat zijn fillers?

Fillers zijn lichaamseigen stoffen die kunnen worden geïnjecteerd om volume terug te krijgen in het gelaat, hals, handen of voeten. Dit doen ze door vocht aan zicht te binden of door het lichaam aan te zetten tot het aanmaken van collageen en elastine. Fillers deactiveren de spieren juist niet.

Wij werken met twee soorten fillers. Fillers op basis van hyaluronzuur of op basis van het mineraal Calcium. Onze fillers hebben zowel een CE keurmerk als een FDA keurmerk. Daarmee wordt aangegeven dat de fillers geheel veilig zijn en zonder problemen kunnen worden toegepast in het gelaat. Alle fillers worden geheel afgebroken en zijn dus van tijdelijke aard.

Zijn fillers veilig?

Onze fillers zijn 100% veilig en worden volledig door het lichaam afgebroken (niet permanent). Bij Dr. Marc Injectables wordt er gewerkt met de merken Belotero® en Radiesse®. Deze fillers zijn uitgebreid in wetenschappelijk onderzoek getest en hebben het FDA-keurmerk en CE-keurmerk.

Hoe snel en lang werken fillers?

Bij fillers ziet u direct resultaat. De actieve filler zal na enkele weken het lichaam aanzetten tot de aanmaak van eigen collageen waardoor een verstevigend en liftend effect van de huid optreed. Afhankelijk van het soort filler houdt het effect 4 tot 24 maanden aan.

Wat zijn de bijwerkingen van fillers?

Bijwerkingen van de behandeling kunnen gerelateerd zijn aan het product (allergische reactie) of aan de injectie zelf (roodheid, zwelling, pijn, jeuk, kneuzing). In zeer zeldzame gevallen kan langdurige stijfheid of ontsteking optreden.

Pakket 1

Radiesse® 1,5 ml
Belotero® 1,0 ml
Bocouture® 1 zone
Losse behandelingen €1020,-

Pakketprijs €950,-

Pakket 2

Radiesse® 3,0 ml
Belotero® 1,0 ml
Bocouture® 2 zone
Losse behandelingen €1495,-

Pakketprijs €1350,-

Pakket 3

Radiesse® 4,5 ml
Belotero® 2,0 ml
Bocouture® 2 zone
Losse behandelingen €2299,-

Pakketprijs €2099,-

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van uw wensen en benodigde hoeveelheid product.

Mogelijke zones

Overzicht van symptomen van het verouderingsproces

Bovenste gedeelte van het gezicht

1. Voorhoofdslijnen
2. positie van de wenkbrauwen
3. Fronsrimpel
4. Kraaienpootjes

Middelste gedeelte van het gezicht

5. Traangoot
6. Volume jukbeenderen
7. Volume wangen

Onderste deel van het gezicht

8. Neus-lippenplooi
9. Marionetlijnen
10. Volume bovenlip
11. Volume onderlip
12. Verticale liplijnen
13. Mondhoeken
14. Kaaklijn

Nek

15. Volume nek

Voor & na

Totale gezichtscorrectie

Voor

De linker foto is voor de totale gezichtscorrectie genomen. 

Na

De rechter foto is na een totale gezichtscorrectie genomen.

Handen

Voor

De linker foto is vooraf genomen. Op deze foto ziet u duidelijk de aderen door de hand lopen.

Na

De rechter foto is na de behandeling met Radiesse® genomen. Dankzij deze filler valt de ader niet meer op.

Extra informatie over onze Fillers

Belotero®

BELOTERO® is één van de vele fillers die gemaakt zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een van nature in ons lichaam voorkomende stof. Het bindt vocht aan zich, werkt als smeerolie in de gewrichten en heeft een signaalfunctie in ons lichaam. Naarmate we ouder worden zien we dat het hyaluronzuur in ons lichaam af neemt. We verliezen volume in het gelaat, bot neemt in volume af en we krijgen een andere vetverdeling in het gelaat. Met het weer terugbrengen van het hyaluronzuur in het gelaat kunnen we de jeugdigheid weer in het gezicht terug brengen.

Binnen de BELOTERO® lijn werken wij met de volgende producten:
Belotero® Soft: voor het corrigeren van fijne lijntjes en de zone onder de ogen
Belotero® Balance: voor het corrigeren van matige rimpels, voor meer volume in de lippen
Belotero® Intense: voor het corrigeren van een lichte mate van volumeverlies, voor meer volume in de lippen
Belotero® Volume: voor correctie van volumeverlies

De BELOTERO® lijn is beschikbaar mét en zonder lidocaïne. Lidocaïne is een lokaal verdovingsmiddel wat de behandeling minder pijnlijk maakt.

Hoe werkt BELOTERO®?

Belotero hyaluronzuurfiller wordt via injecties ingebracht. Daar kan het onder rimpels worden geplaatst om deze op te vullen. Na de injectie zal de hydratatie door de filler (hyaluronzuur heeft een enorme potentie vocht aan zich te binden) de kwaliteit van de huid verbeteren. Verder kan het bijvoorbeeld de contour van het gelaat verbeteren door volume te herstellen. Hiervoor wordt BELOTERO® dieper in het gelaat ingespoten om de contouren te herstellen. Met name daar waar volume verloren is gegaan wanneer mensen bijvoorbeeld zijn afgevallen of omdat de vetverdeling in het gelaat veranderd. Verder weten we dat naarmate we ouder worden het volume van het bot van de schedel afneemt waardoor we er ook ouder gaan uitzien. Door hier op strategische punten volume aan te brengen kunnen we de jeugdigheid in het gezicht weer terugbrengen. Tevens kunnen we met BELOTERO® correcties aanbrengen aan bijvoorbeeld de neus, voorhoofd en slapen.

Hoe lang werkt BELOTERO®

De werkingsduur van BELOTERO® hangt met name af van het type BELOTERO® waarmee je behandeld bent. In zijn algemeenheid kun je er van uit gaan dat na een correctie het effect 4 -12 maanden zichtbaar is. Daarbij moeten we wel altijd opmerken dat het effect van persoon tot persoon kan verschillen. Daarnaast spelen leeftijd, huidtype, levensstijl en (spier-)activiteit een rol. Zeker is dat BELOTERO® geen permanente filler is. Het zal dus altijd volledig door het lichaam worden afgebroken.

Radiesse®

Radiesse® is eveneens een dermal filler. Echter deze heeft in tegenstelling tot de hyalyronzuren een dubbele werking. Het product herstel net als Belotero® het volumeverlies. Daarnaast echter zorgen de calciummicrosferen van Radiesse® ervoor dat de aanmaak van nieuwe collageen in uw huid wordt gestimuleerd en dat de kwaliteit van de elastine verbetert, waardoor uw huid steviger wordt. Collageen is één van de belangrijkste bouwstenen van uw huid. Maar liefst 70% van het gewicht van uw huid komt voor rekening van collageen. Door de behandeling met Radiesse® worden rimpels minder of verdwijnen volledig, er ontstaat een liftend effect op uw huid, uw huid wordt sterker om de verandering in uw onderliggende weefsels op te vangen.
Radiesse® bestaat uit de klassieke Radiesse® en Radiesse® (+) Lidocaine. Radiesse Lidocaine zorgt voor meer comfort bij de behandeling vanwege de vermening met lidocaïne, een lokaal verdovingsmiddel dat zorgt voor meer comfort bij de behandeling.

Hoe werkt RADIESSE®?

Na een behandeling met Radiesse® zorgt de gel tezamen met de fijne calciumfosfaat microsferen in Radiesse® ervoor dat het collageen in uw lichaam op natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een verbetering van de kwaliteit van de huid, maar tevens ook een liftend effect van de huid. Verder kan door het toedienen van het volume van Radiesse® ook het volume worden hersteld dat verloren is gegaan in het gelaat. Doelgebieden als slaap, jukbeenderen boven en onderkaak kunnen met Radiesse® worden hersteld. Tevens kunnen neuscorrecties met Radiesse® worden gedaan.

Hoe lang werkt RADIESSE®

Het corrigerende resultaat van een behandeling met Radiesse® houdt minstens een jaar aan. De verbetering van de kwaliteit van de huid is soms na enkele jaren nog opvallend aanwezig.

Over de behandeling

Hoe gaat een behandeling met BELOTERO® of RADIESSE®
Ten eerste zullen we altijd samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen. Hiervoor zullen we eerst met u tijdens een eerste kosteloze intake uw wensen bespreken. We bepalen met u waar de wensen van u liggen en hoe we het best aan uw wensen kunnen voldoen. Soms zal hiervoor een andere dan door u gevraagde behandeling worden geadviseerd.
Nadat we een behandelplan hebben opgesteld zullen we de behandeling inplannen/uitvoeren. We zullen hierbij altijd rekening houden met uw voorgeschiedenis, of u bijvoorbeeld als eerder met een filler bent behandeld. Verder is het belangrijk te weten of u allergieën hebt of dat u medicijnen gebruikt die u beter niet kun gebruiken in combinatie met een filler behandeling. Voor de behandeling zullen we de huid reinigen. Zo nodig kunnen we de huid verdoven, echter meestal is dit niet nodig omdat zowel BELOTERO® als Radiesse® geleverd kunnen worden met lidocaïne, een verdovingsmiddel dat de behandeling minder pijnlijk maakt.

Zitten er risico’s aan een behandeling met een dermal filler als BELOTERO® of Radiesse®
Net als ieder ander injectie die we geven kunnen de prikjes een beetje pijn doen en kunt u blauwe plekjes krijgen van de behandeling met een filler (hematomen). Verder zijn de meest voorkomende bijwerkingen ophoping van vocht (oedeem0, zwelling, jeuk, pijn, verkleuring van de huid op ophoping van het product (nodules). Alhoewel de meeste bijwerkingen van tijdelijke aard zijn, zullen we voorafgaand aan een behandeling hier altijd met u bij stilstaan.
Zowel BELOTERO ® als Radiesse® zijn fillers met een uiterst hoog veiligheidsprofiel. Beide fillers hebben een CE-markering, dit geeft aan dat de fillers voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu binnen Europa. Daarnaast hebben deze fillers ook een goedkeuring van de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA). Radiesse® is al meer dan 10 jaar op de markt en heeft zich in de loop der jaren al bewezen in werkzaamheid en veiligheid.

Waar moet u rekening mee houden na een behandeling met een filler?
De meeste patiënten gaan direct na de behandeling verder met hun dagelijkse bezigheden. Wij zullen u altijd een op uw behandeling gericht advies geven. Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een injectie. Het behandelde gebied kan zelfs gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat het koelen van de huid in het behandelde gebied zwelling of verkleuring kan beperken. Het kan echter bij pijn wel comfortabel zijn. Als zwelling of roodheid langer dan 5 dagen aanhoud, neem dan contact op met Dr Marc Injectables.

Wij adviseren u de eerste 24 uur voorzichtig te zijn met het reinigen van de huid en het dragen van make-up tenzij wij anders adviseren. Verder adviseren wij u de eerste week na de behandeling het behandelde gebied niet bloot te stellen aan intense warmte (bijv. zon, solarium, sauna, etc) of intense gezichtsbehandelingen. Daarnaast adviseren we u de eerste 24 uur voorzichtig te zijn met het uitvoeren van druk op het gebied dat behandeld is.
Voor uw welzijn en esthetisch welbevinden wordt aangeraden om 6 tot 12 weken na de behandeling opnieuw een afspraak met uw arts te maken ter controle.