Behandeling |RSS

Prijzen per 1-11-2017

Prijs per behandeling:*
(Het consult/adviesgesprek is gratis)

1 behandeling

€125,-

3 behandelingen*

€300,-

3 behandelingen

€425,-

met botox kraaienpootjes*

3 behandelingen

€499,-

met botox kraaienpootjes en frons*
Veelgestelde vragen

Hoe kom ik af van mijn wallen en donkere kringen onder de ogen?

Donkere kringen en dikke wallen onder de ogen is iets waar veel mensen mee kampen. Vaak wordt gedacht dat hier niets aan te doen is. Niets is minder waar! Met RRS® HA Eyes biedt Dr. Marc Injectables een zeer effectieve behandeling aan, die vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen vermindert, en de oogcontouren verbetert, zonder bijwerkingen.

Wat kunt u verwachten van RRS® eyes?

Al vanaf de eerste behandeling worden uw wallen en donkere kringen al beduidend minder. En na gemiddeld 3 tot 4 behandelingen zult u zien u weer een frisse uitstraling heeft en er minder vermoeid uitziet.

Hoe ziet een behandeling er uit?

Een behandeling duurt 10 tot 15 minuten. Na de behandeling word u geadviseerd de eerste 6 uur geen zwaar fysiek werk te doen, te sporten en extreme kou en warmte te vermijden.

Waar bestaat RRS® HA Eyes uit?

RRS® HA Eyes bestaat uit niet-gecross-linked hyaluronzuur in een bio-revitalizerende oplossing, welke bestaat uit vitaminen, anti-oxidanten en mineralen en is uniek op de markt.

*Bij betaling vooraf

Voor & na

RRS EYES

Voor

De linker foto is voor de totale gezichtscorrectie genomen. 

Na

De rechter foto is na een totale gezichtscorrectie genomen.

Extra informatie over RRS

RRS eyes

RRS eyes werkt perfect om wallen en donkere oogkringen te verwijderen. Wallen zijn eigenlijk vochtophopingen waardoor er donkere kringen kunnen ontstaan onder de ogen. Met een RRS behandeling worden de fijne lijntjes onder de ogen minder goed zichtbaar en krijgt u uw frisse blik terug!

Resultaat
Na ongeveer 14 dagen is het resultaat optimaal zichtbaar en het effect is wel tot 12 maanden zichtbaar! RRS bestaat uit natuurlijke hyaluronzuur waardoor de hydratatie en voeding van de huid rondom de ogen wordt verbeterd.