Lippen

Een mooie gezond ogende mond is een prachtig bezit. Als een ander ons aankijkt, wordt de blik altijd getrokken door de mond. Een mooie mond kan vele vormen hebben en hoeft hiervoor niet perse veel volume te hebben. Wat we willen is voldoende volume en een vorm die past bij ons gezicht. Een goede verhouding is waar het om draait. In de loop der jaren verliezen we het volume van onze lippen, mede doordat de steun onder onze mond van de kaakbeenderen, het gebit en onderhuis weefsel wegvalt. Wat de vrouw ook vaak overkomt is dat de mondhoeken hierdoor spontaan gaan afhangen. Dit leidt tot een vermoeide aanblik, terwijl ze zich niet zo voelt!

Volumeverlies van de lippen, lipsticklijntjes of rokerslijntjes en afhangende mondhoeken kunnen worden gecorrigeerd  middels de “Lollipop” techniek. Met optimaal gebruik van fillers kun je de mond weer het volume en de vorm geven die we zo graag willen hebben.

Ook als je van nature weinig volume in de lippen hebt en een vollere mond wil hebben kan dit met een simpele fillerbehandeling worden verkregen. Afhankelijk van je wens hebben we hier verschillende fillers voor die we kunnen gebruiken.

Wij gebruiken voor de behandeling van de lippen fillers op basis van hyaluronzuur. (Belotero Lips Shape en Belotero Lips Contour, Belotero Balance en Belotero Intense).

Prijzen vanaf 249,-