Drs. Marc van Tilburg, chirurg

Marc van Tilburg is zowel oprichter als één van de behandelend artsen binnen Dr Marc Injectables. Na al jaren patiënten vanwege functionele klachten te behandelen in de verschillende ziekenhuizen waar hij werkte nam de vraag voor ook cosmetische behandelingen dusdanig toe dat hij zich is gaan bekwamen in het uitvoeren van deze behandelingen. Zo is uiteindelijk in 2014 Dr Marc Injectables ontstaan en biedt hij in de regio Noord West Veluwe functionele en cosmetische behandelingen via injectables aan. Voor Marc van Tilburg geldt dat schoonheid vooral bestaat uit het benadrukken van de natuurlijke schoonheid in het gezicht. “Ik wil niet een ander van u maken, ik wil juist de betere versie van uzelf laten zien.”
Hij heeft voor deze behandelingen in zowel binnen als buitenland opleidingen genoten. Zo heeft hij trainingen gevolgd van de Canadese plastisch chirurg Dr. Arthur Swift, tevens de bedenker van het concept BeautyPhication. Verder is hij getraind door drs. Job Thuis, cosmetisch arts uit Amsterdam, maar is hij ook getraind in Londen door dr. Kate Goldie. Ze heeft zowel een kliniek aan de wereldberoemde Harleystreet te Londen als in Henley on Thames. Zij is tevens voorzitter van de UK Aesthetic Medicine Expert Group.
Verder bezoekt hij internationale congressen als het congres FACE te Londen en het AMWC congres in Monaco om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Daarnaast traint hij door het jaar heen via het Merz instituut bij regionale trainingen en lezingen.

Drs. Marc van Tilburg

Opleiding:
Geneeskunde: Radboud Universiteit, Nijmegen
Chirurgie: Rijnstate ziekenhuis, Arnhem
Radboud ziekenhuis, Nijmegen

Werkervaring:
Student onderzoeker: Afdeling plastische en reconstructieve chirurgie, Radboudziekenhuis, Nijmegen 1999
Anios chirurgie: Rijnstate ziekenhuis, Arnhem 2001-2002
Chirurg: ziekenhuis St Jansdal, Harderwijk 2009-

Overige:
Bestuurslid: VAGH (Vereniging Assistenten Geneeskunde Heelkunde):2004-2007
Bestuurslid: NVCO (Nederlandse Vereniging voor Chirurgische Oncologie): 2011-2017