Marc van Tilburg

Over Dr. Marc Injectables

Dr. Marc Injectables is een initiatief van drs. Marc van Tilburg, chirurg. In onze kliniek hopen wij aan uw wensen te kunnen voldoen op het gebied van rimpelbehandeling of huidverbetering. Daarnaast behandelen wij ook functionele klachten als overmatig zweten of spierspannings gerelateerde hoofdpijn.

OOLABOO

Sinds 2016 werkt Dr Marc Injectables ook nauw samen met Oolaboo:

Ooloaboo is een jong en dynamisch van oorsprong Nederlands bedrijf dat zich richt op huid en haarverbetering. In het kader van de samenwerking helpt Dr Marc Injectables met het ontwikkelen van nieuwe producten en geven wij trainingen voor Oolaboo en daarnaast schrijft drs. Marc van Tilburg een column in de Blooooming, het tijdschrift van Oolaboo. Verder kunt u natuurlijk Oolaboo producten bij Dr Marc Injectables aanschaffen.

Oolaboo ontwikkeld haar producten volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen, met doordachte combinaties van topkwaliteit grondstoffen vervaardigd met veel eerbied voor onze huid.

Met de onmiskenbare link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid toont Oolaboo haar verantwoordelijkheid voor de esthetiek en de gezondheid van haar gebruikers.

Onze specialisten

drs. Marc van Tilburg

chirurg

dr. Perry van der Heijden

KNO arts

drs. Sharon Muller

chirurg