Dr. Perry van der Heijden

KNO-arts, gecertificeerd in plastische aangezichtschirurgie

Perry van der Heijden werkt met veel enthousiasme in de kliniek Dr Marc Injectables. Al vroeg in het begin van de opleiding tot KNO-arts kwam de interesse voor schoonheid van het gezicht. Tijdens de opleiding heeft van der Heijden wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de behandeling van kinderen met een schisis (hazelip). Deze kinderen hebben in hun leven veel functionele en cosmetische behandelingen van hun gezicht nodig. Over dit onderzoek heeft van der Heijden in 2012 zijn proefschrift afgerond en met succes verdedigd aan de Rijksuniversiteit van Groningen.

Enige jaren is van der Heijden nu werkzaam als KNO-arts en heeft speciale interesse en werkzaamheden in de plastische aangezichtschirurgie. Een belangrijk deel van het werk wordt besteed aan neuscorrecties en operatieve behandelingen van huidtumoren in het gezicht. Hij heeft aanvullend opleiding, training en werkbezoeken gedaan bij gezichtschirurgen in binnen- en buitenland. Dit heeft geleid tot een certificering voor plastische aangezichtschirurgie.

Bij Dr Marc Injectables kan van der Heijden genieten van het verbeteren van iemands uitstraling. β€œHet is prachtig om iemand te kunnen helpen om er goed uit te zien voor de leeftijd. Wanneer je gezicht een andere emotie uitstraalt dan dat je je voelt, kan storend zijn. Ik wil graag op een subtiele wijze mijn kennis en kunde gebruiken om behulpzaam te zijn.” Evenzo graag worden problemen als spierspanningshoofdpijn of hinderlijk zweten behandeld.

Van der Heijden is lid van de Nederlandse Vereniging voor Keel- Neus- Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Halsgebied, Europese academie voor plastische aangezichtschirurgie, Nederlandse werkgroep plastische aangezichtschirurgie.

Perry van der Heijden